Gå direkte til indhold
Elitetraener

Talent- og elite-træneruddannelser

Talent- og elitetræning skal varetages på et højt kvalificeret og vidensbaseret grundlag og med afsæt i DIF og Team Danmarks fælles værdisæt TalentHUSET. DIF ønsker, sammen med forbundene, at uddanne og udvikle kompetencerne hos flere trænere igennem idrættens uddannelser.
DIF udbyder følgende talent- og elitetræneruddannelser: 

DIF Diplomtræner
DIF Diplomtræner er tilrettelagt, så den giver dig en række af de kompetencer, du har brug for som træner for talent- og eliteidrætsudøvere blandt andet inden for områderne sportspsykologi, talentarbejde og træningslære. Det er en forudsætning, at du har et idrætsteoretisk fundament svarende til DIF Træner 2 uddannelsen.
Læs mere HER.

Idrættens Træner Akademi
Idrættens Træner Akademi (ITA) er den højeste træneruddannelse i dansk idræt. Den tilrettelægges af DIF og Team Danmark i samarbejde med specialforbund. Uddannelsen er for dig, der arbejder med talent- og eliteidrætsudøvere på højt nationalt eller internationalt niveau. Uddannelsen bygger på refleksion over egen praksis, teoretiske kundskaber og DIF og Team Danmarks erfaringer og viden om eliteidræt.
Læs mere HER.

DIF Coaching 1 og 2
Med DIF Coaching 1 får du viden og redskaber til at arbejde som coachende træner. Gennem teori og praksis lærer du om fordele og ulemper ved coaching både på og uden for ”banen”. Du bliver bevidst om, hvordan coaching adskiller sig fra andre ledelsesstile.

DIF Coaching 2 er for de trænere, som har fået mod på endnu mere coaching. På niveau 2 sættes der særligt fokus på de mentale udfordringer som nervøsitet, stress og præstationsangst.

Læs mere om coachinguddannelserne HER

Kontakt
Konsulent i Team Talent & Elite Jakob Ovesen
Indholdsansvarlig
Jakob OvesenKonsulent Team Talent og EliteDIF Udviklingjov@dif.dkTelefon: 43 26 20 47Mobil: 28 57 85 81
Streg

Information om cookies.

Accepter