Gå direkte til indhold
Elitetraener

Talent- og elite-uddannelser

Talent- og eliteuddannelserne skal varetages på et højt kvalificeret og vidensbaseret grundlag og med afsæt i DIF og Team Danmarks fælles værdisæt TalentHUSET. DIF ønsker, sammen med forbundene, at uddanne og udvikle kompetencerne hos flere trænere og ledere igennem idrættens uddannelser.

DIF udbyder følgende talent- og eliteuddannelser:   

Idrættens Træner Akademi
Idrættens Træner Akademi (ITA) er den højeste træneruddannelse i dansk idræt. Den tilrettelægges af DIF og Team Danmark i samarbejde med specialforbund. Uddannelsen er for dig, der arbejder med talent- og eliteidrætsudøvere på højt nationalt eller internationalt niveau. Uddannelsen bygger på refleksion over egen praksis, teoretiske kundskaber og DIF og Team Danmarks erfaringer og viden om eliteidræt.

Læs mere HER.

 

DIF Diplomtræner

DIF Diplomtræner er tilrettelagt, så den giver dig en række af de kompetencer, du har brug for som træner for talent- og eliteidrætsudøvere blandt andet inden for områderne sportspsykologi, talentarbejde og træningslære. Det er en forudsætning, at du har et idrætsteoretisk fundament svarende til DIF Træner 2 uddannelsen.

Læs mere HER.


DIF Coaching

Coaching (niveau 1) er en coachinguddannelse, hvor du får viden og redskaber til at arbejde som coachende træner. Gennem teori og praksis lærer du om fordele og ulemper ved coaching både på og uden for ”banen”. Du bliver bevidst om, hvordan coaching adskiller sig fra andre ledelsesstile.

Mental Coaching - Sportspsykologi for trænere (niveau 2) er for de trænere, som har fået mod på endnu mere coaching. På niveau 2 sættes der særligt fokus på de mentale udfordringer som nervøsitet, stress og præstationsangst. Du får redskaber til at hjælpe dine atleter til at præstere under pres. 

Læs mere HER

Kontakt
Koordinator i Team Talent & Elite Pernille Anna Pedersen (ppe@dif.dk)

Indholdsansvarlig
Jonas Vestergaard JensenKonsulentDIF UdviklingTeam Talent og EliteJovj@dif.dkMobil: 21 45 24 01
Streg